?>
Kulissza

Így készülnek a Silvelie decor bútorok

Tudod, melyik folyamatot kedvelem a legjobban egy-egy tárgy fizimiskájának megváltoztatásakor? A tervezési fázist. Ilyenkor barátom az internet, ahol azonnal bogarászni kezdek. Naná, hogy szebbnél-szebb festett bútorokra, alkotásokra bukkanok. De félre ne érts, nem lemásolni, hanem csak ötleteket, technikákat ellesni szeretek. Ebből forr ki mindig az én aktuális munkám, ebből születnek az egyedi Silvelie decor bútorok.

Tárgyakkal suttogó vagyok

Megrajzolni, színeket kipróbálni papíron nem szeretek, ahhoz nincs türelmem. Főleg, mert a tárgyak menetközben súgják meg, milyen „ruhában” érzik jól magukat. Hiába látom lelki szemeim előtt, milyen lesz az alanyom egy-egy réteg festék felvitelét követően, a végére az egész előzetes tervem megváltozhat.

Igyekszem megfelelni az ügyfeleim kérésének, de a bútorok állandó suttogása miatt mindig „silveliesre” veszem a figurát, azaz csempészek egy kicsit magamból is. Vagy nem is keveset?

A bútorok kinézetének egyeztetése külön lépés

Több lehetőséget is fel szoktam felvázolni a bútorok tulajdonosainak, kissé terelgetve őket az én elképzelésemnek megfelelően. Ugyanakkor hagyom, hogy ők mondják ki a végső áment. Legtöbbször ugyan teljesen rám bíznak mindent, azaz, hogy mit hozok ki a tárgyakból, aminek – bevallom – mindig örülök.

Ugyanakkor nagyon fontos, hogy időről-időre visszakérdezzek, megmutassam a haladás fázisait, hogy valóban tessen nekik is, amit művelek. Ilyenkorra biztosan kiderül, mit is akarnak valójában.

Mindig nagyon izgulok, mit szólnak a megrendelőim az alkotásaimhoz, tetszik-e nekik a végeredmény, da – ha minden igaz – eddig még nem okoztam csalódást senkinek sem.

Próbálj ki!

Neked van merszed „kipróbálni” engem?  Próbáljuk meg, ki tudom-e találni, milyen új külsőre van szüksége szeretett vagy öröklött bútorodnak, fog-e nekem valami különlegeset súgni?

Vedd fel velem a kapcsolatot ITT vagy a Facebook-oldalamon keresztül. Kövess az Instagramon is, ahová más képeket is felteszek.

Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg a barátaiddal is. Hátha ők is elég bátrak.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Betűtípus méretezése
Kontraszt