Rólam

Amikor óvodás koromban diafilmkockáról egyetlen vonallal másoltam le egy farkast, apuék rögtön látták, hogy baj lehet odabent. El nem tudták képzelni, mit művelek, amíg be nem fejeztem a körvonalat. Profi kismalac született a gonosz vadállat hátán. Ezzel kezdődött dekorációs pályafutásom, amely a kezdetekben még eléggé irányítatlan volt.

Móricz Zsigmond: Kismalac és a farkasok (diafilm-képkocka, rajzolta: Macskássy Dezső)

5 évesen az jelentette a legnagyobb gondot, nehogy kimenjek a vonalból a Hófehérkés színezőben, iskolásként pedig, hogy profin dekoráljam ki a konyhánkat és a saját szobarészemet is:

  • temperával csendéletet festettem a tűzhely mellé,
  • zsírkrétával rockplakátot a szekrényünkre,
  • nyári táborokban pedig megtanultam szőni, makramézni,
  • magamtól pedig üvegeket festeni.

Nem maradhatott ki az Őrsi napló vezetése, az emlékkönyvekbe való rajzolás sem, az iskolai rajzórákon viszont mégis utáltam a festést. Most már tudom, hogy a gyatra ecsetek miatt, mert minőségi készletekről akkoriban nem is álmodhattunk.

A gyermekeim megszületésével azonban ez is megváltozott, és kedvenc elfoglaltságaim egyike lett a gyerekszobáik kidekorálása, amelyet a helyi bölcsőde, óvoda, iskola és egy kórházi osztály falai követtek. Ott kérdezték meg tőlem, miért nem alkotok végre vászonra is.

Életfák az óvoda falain
(Forrás: http://kincseskulturovoda.hu/nagykalloi-brunszvik-terez-ovoda/)

A Silvelie decor születése

Kellett egy teljes év, amíg összeszedtem a bátorságomat ahhoz, hogy „szintet lépjek”. Kezdetben csak a családnak készítettem festményeket, dekorációkat, ma már azonban mindenki számára elérhetők a Silvelie decor termékei, szolgáltatásai, amelyek az elmúlt évben több területtel is bővültek.

Vállalok

  • bútorfelújítást, -festést,
  • dekorációs tárgyak, ünnepi asztaldíszek,
  • vendégkönyvek és albumok (Sildecorbook) készítését,
  • valamint vezetem a Kreatív Énidő Klubot (KÉK) is, ahová szeretettel várlak.

Tudj meg többet a szolgáltatásaimról itt.

Viszonteladója vagyok az Autentico festékcsaládnak is, így közvetlenül tőlem is beszerezhetsz mindent, ha magad is alkotni szeretnél. Workshopjaimon mindent megtanítok neked, hogy innentől kezdve te is elkápráztathasd a családodat. Az enyém, azaz a férjem és a 3 gyermekem már mellettem áll. Nálad sem lesz ez másként.

Takácsné Dajka Szilvia

a Silvelie decor tulajdonosa

Betűtípus méretezése
Kontraszt