?>

Szolgáltatás

A Silvelie decornál mindent megtalálsz a bútorfelújítástól kezdve a vendégkönyvek elkészítéséig. Egyedi megrendelésre dolgozom, ezért a termékeim referenciaként szolgálnak. Szemezgess a lehetőségekből és keress meg, ha neked is segíthetek felújítani a kisbútoraidat, dísztárgyaidat, vagy egyszerűen csak tanulni szeretnél tőlem valamelyik workshopomon.


Bútorfelújítás, bútorfestés

Nincs szíved kidobni a régi kisbútoraidat? Hozd el hozzám, és újjá varázsolom.

Dekortárgyak felújítása, készítése

Bármit kérhetsz: faliórák, lámpák, vázák, díszdobozok, egyéb apróságok végtelen variációban találhatók a repertoáromban.

Asztal- és ajtódíszek

Öltöztesd ünnepi díszbe az otthonodat, ékesítsd az ajtókat, ablakokat különleges dekorációkkal.

Vendégkönyvek és albumok

Esküvőkön, kiállításokon, találkozókon szükséged lehet egyedi vendégkönyvekre vagy albumokra. Mondd meg, milyet szeretnél, és én elkészítem neked.

Alkossunk együtt!

A K.É.K., azaz a Kreatív Énidő Klubot akkor ajánlom, ha saját magad szeretnéd a kedvenc tárgyadat átalakítani, felújítani. Az aktuális K.É.K rendezvényekről a Facebook-oldalamon értesülhetsz.

Évente többször is tartok bútorfestős workshopokat, amelyeken mindent (a kisbútort kivéve) én biztosítok neked: festékek, stencilek, ecsetek, kendők, kötények. A soron következő eseményről szintén a Facebook-oldalamon értesülhetsz.

Szerezd be tőlem a legjobb eszközöket!

A Silvelie decor az Autentico Hungary viszonteladója. Tőlem közvetlenül is megveheted az átalakításokhoz használt festékeket. Több, mint 200 szín közül választhatsz!

Ugyanakkor transzferfóliák, szilikonformák, stencilek, levegőre száradó dekoranyagok is elérhetők nálam minden mennyiségben a Re-Design whit Primától.


Egyedi kérésed van? Nem gond! Írj nekem, és beszéljük meg, mit tehetek érted.

Betűtípus méretezése
Kontraszt